Andreea Ristea - Fundatia Star Storage

Viata este nepretuita. Doneaza si tu bani pentru a continua modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti!

Sunt o persoana usor impresionabila cand vine vorba despre probleme de sanatate ale oamenilor si stiu ca sangele de care unii dintre ei au nevoie pentru transfuzii este vital pentru interventiile medicale. Fiindca a dona doar sange stiu ca nu este insa suficient (si eu am donat si am promovat online actiunea de donare de sange), am decis sa sustin aceasta cauza pana la capat: haideti sa obtinem banii necesari achizitionarii unor echipamente medicale pentru pastrarea sangelui in conditii bune mai mult de 48h!

Cand ai facut ultima data o fapta buna? Fie ca alergi cu noi, donezi sange sau donezi bani si contributia ta conteaza!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

13 mai 2015

andreea ristea