Ana Timuc - Fundatia Star Storage

Alergam impreuna la Semimaraton pentru "Sangele este viata"

Anul trecut, la primul semimaraton mi-a fost teama...m-am gandit de nenumarate ori inaintea cursei “daca n-o sa pot sa termin cursa?” sau “daca n-o sa scot un timp bun?”. Din fericire am reusit mult mai mult decat mi-am propus. Asta se datoreaza in mare parte curajului, determinarii si a ajutorului vostru.

Fii alaturi de mine si de colegii mei de la Fundatia Star Storage. Ajuta-ne sa atingem obiectivul si anul acesta. Cu un efort mic poti sa le dai o sansa sa se bucure de viata celor care au mare nevoie. Ajuta si tu la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina cu echipamente la standarde europene.

Iti multumesc!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

14 mai 2015