Sangele este VIATA @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.

Probele de concurs sunt:

Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.097 km, 10 km sau 2,9 km Cursa individuală (1/2 din circuit) - 10.548 km Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 5,27 Km Cursa Populară - 2,9 km Cursa Copiilor - 0,84 - 1,4 km (în funcție de vârstă)

Semimaratonul Internațional București susține mai multe cauze caritabile partenere: HOSPICE Casa Speranței, Light Into EuropeUnited Way, Little People, Viitor Plus, AITA, SOS Infertilitatea.

Te invităm să susții Fundatia Star Storage la Semimaratonul Internațional București, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

5,295 RON

Pagini fundraising

Echipa Axway alearga pentru a sustine proiectul Sangele este Viata

Noi credem in miscare, pentru ca lumea intreaga este in continuua miscare. Sa fii permanent in contact cu miscarea este benefic la orice nivel - fizi

240 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Pentru mine sportul reprezinta modalitatea de ma mentine sanatos si energic. Alerg pentru ca cei care au nevoie de sange, pentru cei care desi sunt s

130 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Nu am fost niciodata mai sigura pe mine ca acum, ca pot ajuta in vreun fel, iar in trecut nu am gasit niciodata timp, din pacate. Duminica pe 4 mai 2

130 RON Suma

Alerg pentru a sunstine proiectul Sangele este Viata

Sa faci miscare inseamna sa fii sanatos si o inima puternica care sa puna in miscare sangele – izvorul vietii.  Am ales sa alerg la acest semimarat

965 RON Suma

Arabella alearga pentru proiectul "Sangele este Viata"

Viata ne surprinde zilnic cu noi provocari, pe unele le depasim din mers, pentru altele depunem mai mult efort iar la sfarsitul zilei, chiar daca poat

625 RON Suma

Alerg pentru Viata!

Ma numesc Laura, am 33 de ani si alerg pentru Viata! Sangele chiar este viata si din pacate eu chiar am avut nevoie de el pentru a-mi continua viata

890 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!

Sportul face parte din viata mea de cinci ani. Pana acum am alergat de placere, motivatia mea fiind promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Ac

380 RON Suma

Alerg pentru proiectul Sangele este viata!

Este prima data cand particip la un eveniment de acest gen si vreau sa ajut cat pot de mult. Alerg pentru a sustine campania “Sangele este viata”.

350 RON Suma

George alearga pentru tine!

Consider sportul a fi cea mai importanta latura sa sanatatii, cu beneficii in toate ariile, de la sanatate cardiovasculara pana la linistea spirituala

135 RON Suma

Cred ca Sangele este viata si alerg pentru imbunatatirea sistemului medical din Romania

Miscarea si sportul ne ajuta sa ne depasim limitele pe care, fara sa vrem, ni le impunem zilnic. Alergand, ajungi la un moment dat la inedita si pla