OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.

Probele de concurs sunt:

Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.097 km, 10 km sau 2,9 km Cursa individuală (1/2 din circuit) - 10.548 km Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 5,27 Km Cursa Populară - 2,9 km Cursa Copiilor - 0,84 - 1,4 km (în funcție de vârstă)

Te invităm să susții Fundatia Star Storage la Semimaratonul Internațional București, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

5,580 RON

Pagini fundraising

Sustinem Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti prin proiectul Sangele este viata!

Este a treia participare consecutiva pentru mine, probabil a devenit un obicei sa sustinem o institutie vitala a sistemului de sanatate romanesc: Cent

500 RON Suma

ALERG PENTRU MODERNIZAREA SISTEMULUI MEDICAL DIN ROMANIA!! AJUTA-NE, CONTRIBUIE SI TU!

Numele meu este Nichita, am 27 de ani si am ales sa ma implic in proiectul Sangele este Viata pentru ca vreau sa contribui la dezvoltarea si imbunata

505 RON Suma

Contez pe orice sprijin si ajutor, Fii alaturi de mine... un invingator!

Alerg pentru a imi depasi limitele fizice, mentale Alerg pentru a savura senzatia clipelor finale Cand imi spun fericit: “Am mai darmat un zid”

160 RON Suma

Te invit sa mi te alaturi, alergand sau donand pentru semenii nostri

Buna, alerg pe 17 mai 2015 pentru Campania Sangele este viata in speranta de a aduce pasiunea mea pentru alergare in folosul unei campanii menite sa o

260 RON Suma

Alerg pentru o viata mai buna si impreuna vom depasi orice obstacol

Salut, sunt Sorin si alerg pe 17 mai 2015 pentru a sustine proiectul “SANGELE ESTE VIATA”! Marturisesc ca imi place sportul, ca mod de viata. M-a

210 RON Suma

Implica-te!

Fiecare avem datoria sa ne implicam voluntar in actiuni sociale umanitare – eu am ales sa sprijin campania „Sangele este Viata” alergand si anul

185 RON Suma

Alearga cu mine pentru mai multe sanse la viata! Intinde si tu o mana de ajutor celor care o necesita!

Oricare dintre noi ar putea avea nevoie de putin ajutor din partea semenilor sai. Un prim pas ar fi ca fiecare sa constientizeze cat de importanta es

100 RON Suma

Motivat sa ajut. Va invit sa va alaturati cauzei

Curajul si increderea sunt doua valori care ma caracterizeaza. Te invit si pe tine sa ai curaj si sa ajutam impreuna comunitatea in care traim! Nu ui

0 RON Suma

Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton

Numele meu este Marius Curca-Rizoiu si inca de anul trecut am inceput sa alerg la diferite evenimente sportive care sustin cauze sociale ale unor oa

350 RON Suma

Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2014, la care am participat, m

135 RON Suma

Alerg pentru oamenii care au nevoie de sange si nu beneficieaza de el la timp

Intotdeana am gandit ca cel mai frumos si demn lucru pe care un om il poate face este acela de a oferi ajutor altor persoane, apropiati sau nu, benevo

700 RON Suma

Alerg pentru ca Sangele este Viata

Buna, Alerg pentru campania Sangele este Viata fiindca am cunoscut nevoia de transfuzie de sange, confruntandu-ma cu ea de cand eram copil atunci can

230 RON Suma

Hai sa punem sangele in miscare!

Am ales sa alerg pentru a-mi mentine sanatatea si energia. Acum este randul meu sa ii ajut pe cei greu incercati sa-si pastreze sanatatea si sa le da

155 RON Suma

SANGELE ESTE VIATA!

In urma cu cateva luni, am donat sange pentru prima data la initiativa unor prieteni (Radu Preda, Alexandra Orovitz si Elena Tudose). Pe Elena am cuno

620 RON Suma

Viata este nepretuita. Doneaza si tu bani pentru a continua modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti!

Sunt o persoana usor impresionabila cand vine vorba despre probleme de sanatate ale oamenilor si stiu ca sangele de care unii dintre ei au nevoie pent

80 RON Suma

Sportul inseamna o viata sanatoasa!

Cel mai important lucru in viata noastra este sanatatea, iar un lucru important in mentinera sanatatii este sportul. Sustin proiectul Sangele este via

250 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu omul din oglinda. Anul acesta vreau sa schimb omul din oglinda sa fie mai activ, mai implicat si mai altruist. A

550 RON Suma

Alergam impreuna la Semimaraton pentru "Sangele este viata"

Anul trecut, la primul semimaraton mi-a fost teama...m-am gandit de nenumarate ori inaintea cursei “daca n-o sa pot sa termin cursa?” sau “daca

110 RON Suma

Contribuie si TU! ITI multumesc!

TU ai dori sa primesti ajutor daca ai avea nevoie, fie chiar si numai sub forma unor vorbe frumoase de incurajare, intr-un moment potrivit? Imi permit

480 RON Suma