Dăruiește ziua ta ~ 2013

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foartea rare.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Le scrii celor din echipa galantom.ro pe adresa andrei.chirtoc@galantom.ro, ei iți creeaza o pagină de fundriasing legată de o cauză socială beneficiară galantom.ro pe care tu o alegi, distribui link-ul prietenilor online sau le povestești despre inițiativa ta și poți colecta foarte usor donații online, prin plata cu cardul. Poți primi și donații în numerar pe care ulterior le transferi în contul cauzei pe care o susții.

Spor la ajutor! :)

- See more at: http://hospice.galantom.ro/event-projects/view?id=17#sthash.7Q6A98kW.dpuf

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Pagini fundraising

De ziua mea, imi poti oferi un altfel de cadou: fii alaturi de mine si sustine si TU proiectul "Sangele este viata"

De ziua mea, desigur ca nu esti obligata / obligat sa-mi faci un cadou. Cel mai mare cadou este sa stiu ca imi esti prietena sau prieten. Insa daca to

575 RON Suma