De ziua mea, imi poti oferi un altfel de cadou: fii alaturi de mine si sustine si TU proiectul "Sangele este viata"

 

Teodora Pohoata Fundatia Star Storage

19.166666666667% Complete
575 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, desigur ca nu esti obligata / obligat sa-mi faci un cadou. Cel mai mare cadou este sa stiu ca imi esti prietena sau prieten. Insa daca totusi vrei sa-mi faci un cadou, te invit sa mi-l faci pe cel mai frumos din lume: sustine si tu proiectul « Sangele este viata » cu orice suma poti si doresti si pe care ai fi alocat-o pentru un cadou pentru mine. Ajuta-ma sa ajut! Iti multumesc, prietena mea draga, prietenul meu drag!

Pentru ca stiu ca fara prieteni nu poti sa treci peste momentele ingrozitoare din viata, imi doresc sa pot intoarce macar o parte binele pe care oameni minunati mi l-au facut atunci cand mi-a fost tare greu. Asa ca va invit, pe toti aceia care ati fi dorit sa-mi faceti un cadou de ziua mea, sa il faceti sub forma unei donatii pentru proiectul « Sangele este viata » al Fundatiei Star Storage (www.sangele-este-viata.ro).

De ce?
Pentru ca de ziua mea, de ziua ta, in fiecare zi, peste 1 300 de romani au nevoie urgenta de sange. In total, 500 000 de semeni ai nostri, in fiecare an. Din pacate, nu exista substitut pentru sangele uman, iar Romania este pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste donarea de sange. Mai rau, o parte din cantitatea de sange donata anual se pierde din cauza perisabilitatii sangelui si a absentei tehnologiilor speciale pentru colectarea, stocarea, pastrarea si transportul acestuia in conditii optime. Romania este singura tara europeana in care nu se poate realiza criogenarea sangelui, pentru ca nici un centru de recoltare din tara nu dispune de echipamente tehnologice care sa permita acest proces. Haideti sa schimbam impreuna aceasta situatie! Pentru noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

La multi ani frumosi ca sufletul tau, Teodora!
02 Dec 2013
La multi ani cu foarte mult drag, recunostinta si respect din partea colegilor din Star Storage! Iti dorim sa ramai un om minunat asa cum te cunoastem!
26 Nov 2013
26 Nov 2013
Happy Birthday to me :)! Multumesc mult, Gabriel Solomon! Si va multumesc tuturor anticipat :)
22 Nov 2013
La multi ani Teodora si felicitari pentru munca extraordinara pe care o faci!
22 Nov 2013
Teodora Pohoata : Fundatia Star Storage
De ziua mea, imi poti oferi un altfel de cadou: fii alaturi de mine si sustine si TU proiectul "Sangele este viata"