Noi alergam, tu ne sustii! Impreuna ajutam!

 

Liana Epure Fundatia Star Storage

64.75% Complete
1,295 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru ca iubesc sportul, pentru ca imi place sa alerg, dar mai ales pentru ca imi place sa ajut, m-am inscris si anul acesta alaturi de alti 3 oameni dragi la proba de stafeta din cadrul Maratonului International Bucuresti.

Pe 9 octombrie suntem echipa “4Fast 2Furious” (nu detaliem cine, cum, care) si te invitam sa ne ajuti sa strangem 2 000 lei pentru proiectul Sangele este viata.

Acest proiect, lansat acum 4 ani, si-a propus imbunatatirea sistemului medical din Romania prin dotarea cu echipamente medicale performante a celui mai mare institut de transfuzie sanguina din tara – Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Una din trei operatii este amanata din lipsa sangelui, donatorii sunt si ei tot mai putini (ne aflam pe ultimul loc in Europa cu 1,7%), iar echipamentele medicale pentru stocarea sangelui donat sunt insuficiente sau depasite tehnologic.

Si pentru ca noi credem ca oamenii au capacitatea de a schimba natura lucrurilor, mai ales cand au exemple de urmat, precum ambasadori ai unor cauze bune si de impact pentru generatiile viitoare, te invitam sa ni te alaturi in aceasta actiune.

 

Orice sprijin financiar poate face diferenta!

 

Va multumim anticipat!

Liana, Ana, Andreea si Adi

 

Mai multe detalii despre proiectul pe care il sustinem gasesti pe www.sangele-este-viata.ro 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

Succes la fundraising & distractie placuta la alergare :)
08 Oct 2016

Colegii din Star Storage

835 RON
Felicitari pentru Charity Breakfast si mult succes in continuare!
03 Oct 2016
Va sunt foarte recunoscatoare si va doresc mult succes!
01 Oct 2016
Succes!
29 Sep 2016
Felicitaaaari pentru implicare! Sunt cu tine!
27 Sep 2016

Prietenii

100 RON
Succes!
27 Sep 2016

Anonymus

30 RON
Traiasca!
21 Sep 2016

Anonymous

30 RON
19 Sep 2016
Liana Epure : Fundatia Star Storage
Noi alergam, tu ne sustii! Impreuna ajutam!