Eu alerg pentru tine! Impreuna insa facem mai mult pentru noi!

 

Liana Epure Fundatia Star Storage

100% Complete
1,135 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Particip pentru a treia oara la Semimaratonul International Bucuresti! Imi place sa alerg, dar mai mult imi place sa o fac si cu folos, nu doar pentru sanatatea mea :)

De aproape 4 ani am ales sa sustin un proiect care are ca scop imbunatatirea sistemului medical din Romania, prin dotarea cu echipamente medicale performante a celui mai mare institut de transfuzie sanguina din tara.

Cu totii am vazut cat de important este sangele in situatii de urgenta (autocarul prabusit in prapastie in Muntenegru (2013), drama nationala din Clubul Colectiv si multe altele mai putin mediatizate) sau chiar pentru o interventie chirurgicala. Una din trei operatii este amanata din lipsa de sange. Donatori sunt tot mai putini, nu stiu de ce. Probabil din frica, dezinteres sau poate pentru ca multi nici macar nu stiu ca isi fac un bine organismului donand de 2 ori pe an (celulele se regenereaza rapid si sangele proaspat curata toatele organele interne pentru o mai buna functionare). Iar daca nici frigiderele nu au capacitate de refrigerare sau sunt insuficiente, cu atat mai grav.

Ma incapatanez sa cred ca noi, oamenii, avem capacitatea de a schimba natura lucrurilor, ca atunci cand ne dorim ceva pentru noi si semenii nostri ne putem uni fortele si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Va invit pe toti sa donati sange ori de cate ori puteti! De asemenea, orice contributie financiara va conduce la achizita unui nou echipament medical.

Eu alerg pe 15 mai pentru tine! Dar impreuna facem mai mult pentru noi!

Iti multumesc pentru implicare,

Liana 

Mai multe detalii despre proiectul pe care il susutin gasesti pe www.sangele-este-viata.ro  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la a

 

12 Donații

Anonymous

30 RON
Traiasca!
20 Sep 2016

Leo

50 RON
S-aveti succes in tot ce va propuneti! Felicitari pentru astazi si pentru mereu :)
15 May 2016

Anonymous

150 RON
happy to help the cause but mostly you
12 May 2016

Echipa Star Storage

300 RON
Sprinteaza pana la linia de Finish!
11 May 2016

Anonymous

250 RON
05 May 2016
15 Apr 2016
50 RON
Spor la alergat!
15 Apr 2016

Mihaela

50 RON
Felicitari si spor la alergat!
15 Apr 2016
Have fun running :)
15 Apr 2016

MOBAL :)

45 RON
14 Apr 2016

Renate

30 RON
11 Apr 2016

Las Chicas

25 RON
Succes!
07 Apr 2016
Liana Epure : Fundatia Star Storage
Eu alerg pentru tine! Impreuna insa facem mai mult pentru noi!