Alerg pentru o viata mai buna si impreuna vom depasi orice obstacol

 

Sorin Stancu Fundatia Star Storage

100% Complete
210 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, sunt Sorin si alerg pe 17 mai 2015 pentru a sustine proiectul “SANGELE ESTE VIATA”!

Marturisesc ca imi place sportul, ca mod de viata. M-am indragostit de sport de la varsta de 7 ani cand am inceput sa practic tenisul de masa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Scolar din Buzau.

Din totdeauna mi-a placut sa fac miscare considerand ca sportul ne ajuta sa ne depasim limitele pe care, fie ca vrem, fie ca nu vrem, ni le impunem zilnic. Astfel, de o buna bucata de timp, pe langa alergat, joc si tenis de camp in fiecare saptamana, alt sport aflat printre preferintele mele.

Am ales sa alerg la Semimaratonul International Bucuresti din 17 Mai 2015 pentru ca, impreuna, putem ajuta sistemul medical din Romania, mai mult decat o fac autoritatile, sau cei care sunt mandatati sa ajute sistemul si pe cei care au nevoie de acesta.

“Sangele este viata” este un proiect care m-a cucerit, stiind cat de important este ajutorul oferit atunci cand esti intr-o situatie limita, din pacate cunosc aceste probleme intrucat le-am trait prin prisma unui eveniment personal. In urma cu trei ani baietelul meu a avut grave probleme de sanatate care s-au complicat din cauza sistemului nostru sanitar inapt sa rezolve/sa vindece cazuri mai complexe decat o banala gripa sau o infectie virala.

Astfel, lansez urmatorul apel catre toti cei care pot dona putin din putinul lor: "Ajuta-ma si tu sa strangem suficienti bani pentru a cumpara echipamentele de care este nevoie pentru a mentine pungile de sange mai mult timp in conditii optime." Dupa cum stim cu totii, din pacate, suntem pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste numarul donatorilor de sange. Pentru ca Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti alimenteaza toate cele peste 60 de spitale din Bucuresti si Ilfov, dar si urgentele din tara, are nevoie de sprijinul tuturor, nu numai al bucurestenilor.

Fii alaturi de mine! Vino sa alergam sau fii donator alaturi de mine pentru cei ce au nevoie de sprijinul nostru!

Fii alaturi de mine si de colegii mei de la Fundatia Star Storage si ajuta-ne sa atingem obiectivul si anul acesta. Cu un mic efort, poti sa le dai o sansa sa se bucure de viata, celor care au mare nevoie. Ajuta si tu la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina cu echipamente la standarde europene.

www.sangele-este-viata.ro

Multumesc,

Sorin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere:

 

3 Donații

Importanta este participarea, finalul il vom vedea la ora cursei.
16 May 2015
14 May 2015
13 May 2015
Sorin Stancu : Fundatia Star Storage
Alerg pentru o viata mai buna si impreuna vom depasi orice obstacol