Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata

 

Florentin Curca-Rizoiu Fundatia Star Storage

27% Complete
135 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2014, la care am participat, m-a ajutat sa inteleg ca fiecare dintre noi are o datorie morala fata de societate, satisfactia cea mai mare venind din faptul ca prin participarea mea am sustinut proiectul "Sangele este VIATA".

Am decis sa duc traditia mai departe si anul acesta, voi alerga pentru a sustine aceeasi cauza, "Sangele este viata". Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

 

www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere:

 

3 Donații

13 May 2015
Mult succes!
12 Mar 2015
11 Mar 2015
Florentin Curca-Rizoiu : Fundatia Star Storage
Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata